Graviditetskalender til iPhone

Brugervurdering: / 2
DårligBedst 
Gyldendal har begået en lille genistreg - de har fået udviklet en applikation til iPhone, der giver dig en fuldendt graviditetskalender.
 
Graviditetskalenderen er en applikation til iPhone og iPod Touch, hvor man kan følge graviditeten uge for uge i billeder og tekst. 
Indtaster man sin terminsdato, vil applikationen altid åbne på den relevante graviditetsuge med billede, tekst og oplysninger om barnets størrelse og vægt. Du kan for hver uge desuden indtaste dagbogsnoter, vægt og mål samt tage et billede af maven. Du kan også give ugen stjerner – og dele dem på facebook.
 
Samtidig indeholder applikationen også et omfattende leksikon med alle de mange nye begreber, som man skal forholde sig til, når man er gravid. Fx ”folsyre”, ”strækmærker”, ”ultralydsscanning” og ”bækkenløsning”. Artiklerne kan deles med veninder, mødregrupper, mænd og andre via mail og sms. 
 
Applikationen er den eneste graviditets-applikation, der er skrevet af en dansk jordemoder og derudover selvfølgelig følger danske anbefalinger for gravide. Teksterne er baseret på bogen ”Graviditetskalenderen”, udgivet af Gyldendal, men tilpasset iPhone for at give den bedste brugeroplevelse.  
 
Der findes både en gratis Lite-udgave og en fuld udgave. I den gratis udgave får du de første 10 uger samt et uddrag af leksikonet. Søg på graviditetskalenderen i App Store eller brug disse links:

Klik på billederne for at se dem i et større format:

graviditetskalender_9_uger.jpg graviditetskalender_blog_paa_facebook.jpg graviditetskalender_det_lille_barn_i_maven.jpg

 

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.