Experimentarium

Brugervurdering: / 5
DårligBedst 

En kort anmeldelse af en tur til Experimentarium.børn udfordrer experimentariet

En stor del af udstillingen så vi overhovedet ikke, da vores følgesvende var 2 drenge under 5 år, gik vi direkte til børnepavillonen, se på lyset, børnenes vandpyt, spejlkabinettet og sæbehinder. Det var noget der kunne underholde 2 drenge, specielt børnenes vandpyt kunne de bruge meget tid på. Hvis man har meget entusiastiske børn, kan det anbefales at tage skiftetøj med.

Vores vurdering er, at alt fra babyer til børn på 10-12 år vil kunne bruge meget lang tid og have det rigtig sjovt i ovennævnte udstillinger. Så det er bestemt værd at bruge en eftermiddag på.


Parkeringsforhold
Man kan parkere meget tæt på i en parkeringskælder.
Vær opmærksom på, at sørger du for at trække billet, når du kører ind, istedet for at betale med det samme, og giver billetten i billetskranken, når du køber dine indgangsbilletter, koster det kr 25,- uanset hvor lang tid du holder i kælderen.

Kantineforhold
Da vi læste om Experimentariums café på deres hjemmeside det lyd rigtig godt men vi blev slemt skuffede da det viste sig at det caféen kunne byde på var høje priser, kold og kedelig pastasalt og burgere som stadig var rå efter at være sendt rerur til køkkenet 2 gange. Experimentarium har mulighed for at man kan medbringe egen mand hvilket vi gør næste gang.

Pris
Indgangen til Experimentarium er temmelig dyr...Man får meget får sine penge, men det er dyrt.
De aktuelle priser kan findes på deres hjemmeside, som vi linker til sidst i artiklen.

Link
Du kan læse mere på Experimentariums egen hjemmeside:
http://www.experimentarium.dk/

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.