Besøg en økologisk gård, året rundt

Brugervurdering: / 2
DårligBedst 

Besøg Camilla Plum og Per Kølster Camilla Plum og Per Kølster ejer og bor på den økologiske gård fuglebjerggaard, der helt bestemt er et besøg værd, for hele familien.

Henover sommeren og efteråret er der selvpluk på enten jordbær, æbler eller kartofler, hvilket kan blive en hyggelig og skøn omgang plukning sammen med børnene. Deres gårdbutik har åbent året rundt, hver lørdag fra 10-16, og hele gården er meget åben og gæstfri, så børnene kan både se dyr, hoppe i halm og se på behandlingen af de råprodukter der er sker på det tidspunkt af året i vælger at besøge dem.

Udover den lærerige og sjove del af besøget, der måske er mest rettet mod børnene, så er der også rigeligt med ting for de voksene.

Gårdbutikken er altid fyldt med de dejligste og mest ekslusive økologiske varer - og spænder over alt fra mel, øl honning og malt til håndbryggeren, til oksekød, pølser, krydderierog friskbagt brød. Holder man lidt øje med deres hjemmeside, kan man se der er særlige arrangementer hvert år, hvor det er alt fra pasning af haven til decideret marked (eks. høstmarked, Stor bededag, og kristi himmelfart). Man skal lige være opmærksom på, at deres særlige åbningsdage kan vre temmelig overfyldte. Sidst der var et kristi himmelfartsmarked, blev de besøgt af mere end 5.000 mennesker, og solgte bl.a. totalt ud på de 120 liter risengrød de havde kogt. Er I ikke til de overfyldte markedsdage, jamen, så benyt jer af alle de andre lørdage året rundt, hvor der er bedre tid og mere luft til at komme rundt.

Gården ligger i Helsinge på adressen:

FUGLEBJERGGAARD
Hemmingstrupvej 8
DK-3200 Helsinge

Check lige dere website, inden i tager afsted - der står flere oplysninger om både deres specielle arrangementer og deres åbningstider.

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.