Sommerland Sjælland - når vejret er godt

Brugervurdering: / 4
DårligBedst 

Sommerland Sjælland er et kæmpe område, på intet mindre end 400.000 m2, med blandet natur og forlystelser. Sejt vandland i sommerland sjælland
Sommerland Sjælland byder på alt fra vandland, med sjove vandrutschebaner, til trampoliner, kanoer, en afsindig sej rutschebane, rideture på ponyer og spændene køreturer i deres tog.

Sommerland sjælland er bygget op, så de tager hensyn til alle dele af familien, og på den måde, kan man sige de er en af de mere familievenlige familiforlystelsessteder.

Fordelen ved et sommerland er, at alle forlystelser er betalt, ved indgangen. Der gør at køer, og ekstraudgifter ikke rigtig er tilstede. Helt generelt har mange sommerlande bare ét problem, og det er vedligeholdelse og slidtage, et punkt, hvor Sommerland Sjælland desværre ikke differentere sig fra andre.

Deres vandland er stort og fantastisk...men også temmelig koldt, så børnene skal have en vis alder, og kropsbygning for at kunne holde ud at være i vandlandet i længere tid. Desværre oplevede vi flere gange at badevandet var rigtig ulækkert og beskidt. Vi opgav relativt hurtigt den del af sommerlandet, til børnenes store ærgelse.

Maden er, som de fleste af de her familiesteder, ikke synderlig god. De har de almindelige halvjunkede madsteder, hvor man kan købe kedelig og kolde pizzaer. Derfor vil vi opfordre dig til at tage mad med hjemmefra. De har til gengæld en kæmpe fællesgrill, som du frit kan benytte dig af, og med den mulighed, kan i faktisk få en helt hæderlig frokst også.

Umiddelbart er priserne (Check link for aktuelle priser og åbnningstider) temmelig heftige. og spænder mellem kr 165,- til kr 180,- alt efter hvornår på sæsonen i beslutter jer for at besøge Sommerland Sjælland. Men når man husker på, at alle aktiviteter er gratis, og så asmmenligner det med Tivoli, så matcher prisen måske meget godt med hinanden...selvom det ikke ligefrem kan kaldes billigt.

Som en ekstra lille gevinst, må man faktisk fiske, i deres Ørredsø - dog skal man selv medbringe grej

Til trods for et par halvsure kommentarer i artiklen, kan Sommerland Sjælland helt sikkert anbefales.

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.