Legoland - børneattraktion af den bedste slags

Brugervurdering: / 2
DårligBedst 

Legoland er en fantastisk aktivitet for hele familienLegoland er i Danmark mindst ligeså kendt som Tivoli, og med god grund, for modsat Tivoli der henvender sig til et publikum på alle aldre, så har Legoland alene børn som deres kundegruppe - resultatet er, en gigantisk park, med aktiviteter der underholde en hel familie, uanset størrelsen på børnene.

Parken er delt op i 8 områder, der hver især har et bestemt tema, og en særlig målgruppe.

1. Adventure Land - For de største børn. Vandscootere og jungleræs
2. DUPLO Land - For de mindste, legeplads og små hyggelige aktiviteter
3. Imagination Zone - Avanceret filmfremvisning
4. KNIGHTS' KINGDOM - Gigantiske borge og andre middelalderaktiviteter lavet i lego
5. LEGO City - Brandslukning med hele familien, og power builders for de største
6. LEGOREDO Town - Lego's version af det vilde west
7. Miniland - Det originale legoland, der indeholder berømte bygninger fra hele verden, i miniature-udgaver
8. Piratland - Piratvandpjaske-land for de sejeste sørøvere

Du kan følge linket, der fører til kort og beskrivelse af hele Legoland.

Hele Legoland fungere som de fleste sommerlande. Man betaler for indgangen, men når først man er inde, er det kun mad, drikke og forbrugsting som souvenires og des lignende der koster penge. Man er iøvrigt velkommen til selv at medbringe mad.

Den helt store forskel på Legoland, og de sommerlande vi har været i, er at Legoland fremstår i ligeså god stand, som eks. Tivoli. Ofte er Sommerlandene godt nedslidte, og kvaliteten af forlystelserne er temmelig begrænsede - det er bestemt ikke tilfældet her.

Hele parken er meget velholdt, og området er så stort, at selvom der er mange tusind mennesker tilstede i parken, så føles det ikke decideret klemt. Det skal som en fodnote bemærkes at vi var i Legoland i august, efter skolestart, så der var mindre crowdet, end i højsæsonen.

Det er iøvrigt en god ide, hvis man kun har én dag, at bestemme sig hvor mna vil gå hen. Parken er så stor, at man alligevel ikke kommer til at se det hele, og med over 50 aktiviteter udover udstillinger, springvand, legobyer og andet godt, så er der rigeligt til flere dages underholdning.

En enkelt aktivitet, vi gerne vil slå et slag for, er deres Atlantis-akvarie. Det er et kæmpe akvarie, pakket ind i noget Atlantis-agtigt. I akvariet kan man se store flotte refhajer (de bliver op til 2 meter) og ligeså store rokke. Man går igennem en tunnel, hvor fiskene svømmer lige over hovedet på en. Det er en rolig aktivitet, og man kan bruge den tid på det man nu synes - men selve akvariet er simpelthen fantastisk.

Indgang

Lad os hurtigt blive enige om, at det ikke er billigt at komme ind. Skal man forsvare prisen, kan man sige, at en Tivolitur, med turpas til alle også hurtigt løber op og det svarer indgangen jo altså lidt til, men det gør det altså ikke billigere.

Børn 3-12 år: kr 245,-
Voksne 13-64 år: kr 275,-
Der findes ofte specialtilbud, eller særpriser, som deres familiebillet der kan købes online. De aktuelle priser og tilbud kan findes ved at følge linket til Legolands prisoversigt.

Vær opmærksom på, at selvom de har 6 billetluger, er der lange køer - derfor, hvis i kan købe billetterne online, så er det en rigtig god ide.

Parkering

Der er massere af parkeringsplads udenfor. Man kan komme til at parkere langt væk, hvis man kommer i højsæsonen, men der bør være plads til alle. Dog har man ladet sig inspirere af Københavnerne, og indført denne her geniale ting, der hedder parkeringsafgift. Det koster kr 50,- for et døgn, og automaten(!) tager kun kontanter.

Læs vores anmeldelse af spisestederne i Legoland.

Til trods for den ringe mad, og den lidt for smarte ekstraindkomst til P-pladser, så er Legoland helt sikkert et besøg værd - og på rigtig mange måder et mere familievenligst sted, end mange andre familieattraktioner rundt omkring i landet. Vi kommer ihvertilfald tilbage.

Kommentar (2)
 • sarah hansen  - turpas
  mit navn er sarah og jeg skal til legoland med min familie men jeg har et lille spørgsmål :?:. jeg elsker at prøve en masse ting og sager men skal man også have turpas eller skal man kun have billetten hvis man skal prøve noget.
  please svar mig
  -sarah :lol:
 • Mikkel  - Dyr indgang, gratis aktiviteter
  Legoland er bygget op som mange sommerlande.
  Det er dyrt at komme ind, men når man først er inde er aktiviteterne gratis.

  Mad og drikke kan købes derinde, men priserne er skruet godt i vejret, og den generelle kvalitet er forholdsvis lav.
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.