Baboon City - legeland i Herning

Brugervurdering: / 26
DårligBedst 

Vi har sommerhus i midtJylland, hvilket betyder at én gang eller to om året, så søger vi med lys og lygte efter spændene og sjove børneattraktioner, og Baboon city er én af dem vi har fundet, som vi troligt vender tilbage til.

Baboon City består af 9000 m2, fordelt ud over 8 haller, der indeholder mere end 200 forskellige slags forlystelser. Forlystelserne dækker over alt fra kæmpe hoppeborge, rutschebaner, bobler og hoppepuder. Aktiviteterne er beregnet for børn fra omkring 2 år, og så hele vejen op - faktisk har de polterabend-arrangemneter også, så selv de voksne kan opleve ting, de vil synes er sjovt.

Hele Baboobn City er overdækket, så der er åbent både sommer og vinter, og vejr-faktoren er totalt elimineret.

Mad og drikke

Der er opstillet borde og bænke, så forældrene kan sidde lidt ned, og der er langt hen ad vejen lagt op til, at man selv tager mad med hjemmefra. Det kan man se dels på deres meget åbne regler om medbragt mad og drikke, men også i deres udvalg i kiosken - og vores opfordring er det samme - medbring selv mad og drikke.

Priser

Prisen er 105 kroner pr person, over 2 år. For de penge får du adgang til herlighederne i 4 timer, og da det kun er ganske få af forlystelserne der skal betales for, når man er inde, så er det altså en dagang til over 200 skægge og mærkelige forlystelser. Det er bestemt ikke dyrt, når man sammenligner med hvad  børneattraktioner ellers koster.

Klik på linket for at checke de aktuelle priser og tilbud.

Åbningstider

Baboon City har åbent i weekender, og en del ferier og helligdage. Følg linket for at se deres aktuelle åbningstider.

Parkering

Ude foran Baboon City er der en parkeringsplads, af en rimelig størrelse. Vi har oftest besøgt stedet udenfor højsæsonen, og har aldrig haft problemer med at finde plads, dermed ikke sagt at pladsproblemer kan forekomme.

Parkering er gratis.

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.