DPA2010 - Halloween i Tivoli

Brugervurdering: / 0
DårligBedst 

The Danish Pumpkin Award 2010

Tivoli har åbent i 3 sæsoner. Om sommeren, der er den længste og nok mest kendte åbningstid, til jul hvor der er åbent 1½ måned, og i efteråret til Halloween hvor der er åbent fra den 15. oktober til den 24. oktober. Personligt er min favourit Halloween-sæsonen, ikke mindst fordi der ved denne begivenhed bliver holdt en konkurrence, der fremhæver de eneste virkelig seje græskaravlere - her er vores rapport fra DPA2010.

 Det var ikke med så lidt spænding at de dystene græskar blev rullet ind på plænen. Der har været man ge varme dage i år, og blæsten har været til at overskue, så vi var flere der forventede der ville blive sat ny Danmarksrekord.

Når det kommer til kæmpegræskar er Danmark slet ikke så stort et land, som man skulle tro - ofte er det de samme mennesker der deltager i den hårde kamp, og i år var ingen undtagelse, men hvor sidste år bød på meget tæt konkurrence var der 74 kilo mellem det største og det næststørste. Som oftest er det et af medlemmerne fra Lund-familien, der samtidig er de drivende kræfter bag Danmarksmestreskabene, og iøvrigt der hvor man kan købe sine frø til sin kæmpegræskarplante - det gør du fra: Xtra Large Græskar

 Men i år var der nye kræfter på spil. Allerede sidste år spøgte vinderen i kulissen, hvor han fik en diskret 8. plads med en frugt på 173.0 kg, men i år havde plantetn altså fået ekstra meget krudt, og med sine fantastiske 260 kg, gik sejren suverænt til: Poul Sørensen fra Thy:

 

Der skal lyde et kæmpe tillykke her fra Børneaktiviteter, til Poul og hans fantastiske græskar - vi håber du får en god tur til Samsø, der idag er Danmarks Græskar-ø. Desværre satte han ikke Danmarksrekord, da rekorden er på intet mindre end 335 kg og er dyrket af Erik Lund i 2008.

Så tag forbi og kig på de enorme frugter, og hvis i har lyst til at se mere til Halloween-udstillingen, kan vi fra Børneaktiviteter kun råde jer til at tage forbi Michael Spangsbergs (stifteren af BonBon) flødebollefabrik, hvor man kan se den lille maskine lave flotte flødeboller og bagefter købe de friske flødeboller. Det er et herligt syn, og smagen er såmænd slet heller ikke så værst.

 

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.