Kastanjer på bål...eller i ovn

Brugervurdering: / 6
DårligBedst 

Lækre spisekastanjer til børneneKastanjer har altid været populære blandt børn, og bor man tilmed et sted, hvor man kan finde spisekastanjer, kan man gå på kastajnejagt og bagefter tilberede nogle skønne snacks - alternativt kan spisekastanjer købes hos grønthandleren.

En spisekastanje er en tæt lukket skal, hvor der kan oparbejde sig et stort tryk, og de kan eksplodere, derfor starter man med, at snitte et kryds i den spidse ende af kastanjen. Kastanjerne skal helst stå i salt, for at have smag, så når de kommer på bålet, så gør det folie eller noget andet der kan tåle varmen, og holde salten tæt på kastanjen - der bruges lige dele kastanjer og salt. Altså 1 kg kastanjer = 1 kg salt.

Laver du dem i ovnen, sættes de blot i en bradepande, og saltet hældes over. De skal ristes ca en halv time, ved 225 grader.

Når de skal serveres, er det blot smør og mere salt.

Kastanjerne er bedst, når de er så friske som muligt, og jo varmere de er, jo nemmere er de at pille. Den inderste hinde kan godt være ret bitter, og fjernes ligeledes nemmest, mens kastanjen er varm.

Har du nogle opleveleser, gode opskrifter, eller abre en kommentar, så skriv endelig på vores forum.

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.