Pluk-selv majs

Brugervurdering: / 2
DårligBedst 

Efteråret byder på mange dejlige og hyggelige stunder, hvor det at plukke frugt, bestemt hører blandt én af vores storfavouritter.

Børnene elsker, stort set alt det de selv har plukket, og man kan tilmed lade den spise hvad de kan, med god samvittighed.

Majs smager fantastisk, og kan faktisk spises i rå tilstand. De smager ganske fint, når de lige er blevet plukket og børnene er helt vilde med, at de bare kan plukke grøntsagen,og proppe den i munden. Man kan passende spise hvad man vil på marken, og så ellers slæbe med hjem.

Majs er eminente på bål, grill eller i kogene vand. Vælger du grill eller bål, så lad bladene sidde på majsen. Det beskytter kernene, og udvikler damp, så majsen bliver kogt, istedet for brændt. Det yderste lag blade kan sagtens forkulle, uden majsene tager skader.

Vælger du at koge majs, skal bladene pilles af, og kolben i kogende vand - i alt fra 2 til 15 minutter, alt efter hvad du foretrækker (husk på at majsen kan spises rå, derfor den noget fluffy tidsangivelse.

Tager du og putter smør på den varme kolbe, vil det smelte og give en fantastisk efterårs-spise - smørret er på ingen måder nødvendigt, men det smager nu godt. Wink

Der findes mange pluk-selv steder rundt omkring i Danmark, og man kan finde en oversigt her.

grillede majs til børnene

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.