Super billig sommerhus ferie

Brugervurdering: / 9
DårligBedst 

Lej et billigt sommerhus udenfor sæsonenDe her billige ferier, er for familier, hvor børnene endnu ikke er startet i skole, og som gerne vil spare penge på rejser - rigtig mange penge.

Sommerhuse i Danmark kan man leje året rundt, og man kan leje dem i alle prisklasser. Det første sommerhus vi lejede, gav vi under kr 2.000,- for én uge, og vi forbrugte for kr 200,- strøm - det foregik på Sjællands Odde, og i påskeferien, der ellers ikke er det billigste tid på året. Det er ligefør man ikke villle kunne gøre det billigere derhjemme.

Efter den ferie, fik vi blod på tanden til at gøre det igen, og ved at nærstudere hæfter og websites, fandt vi ud af, at offseason gør altså et-eller-andet ved priserne.

Hvad siger du til et 170kvm stort sommerhus ved vesterhavet? Indendørs pool, spa, sauna, solarium, satellitfjernsyn, spillekonsol, mikroovn - you name it. Uanset hvad du siger, så vil børnene juble og danse, når de hører om huset - vores børn gjorde ihvertilfald. :)

I sommerferien giver de glade tyskere kr 10.000,- for en uge i huset...vi lejede det for 3.000,-.

De fleste bureauer har 3 eller 4 perioder. Højsommer, danske ferie-tidspunkter og omkring jul/nytår - det er som oftest det man bliver nevet for "a-lot-of-money", men tiderne imellem, og særligt september-oktober-november (dog undtaget efterårsferien), og februar-marts, er ofte temmelig billige. Er i villige til at satse lidt, kan impulsferie, med last-minute-tilbud hurtigt blive en rigtig rigtig billig familie ferie.

Sådan finder du et sommerhus til din ferie:

Cofman - med 200.000 sommerhuse og ferieboligere i hele europa, er dette sitet til at finde sommerhuse og ferielejligheder. Vi har benyttet Cofman flere gange og har altid været meget tilfredse.

Selve udlejningen er foregået smertefrit, og ofte følger en masse ekstra aktiviteter med, som gratis adgang til svømmehal, sportshaller eller lignende.

En lille notits, omkring indendørs pool & spa:

Opvarmning af et Spa-bad eller en pool er dyrt...rigtig dyrt. Et Spa trækker nemt 200kWh/døgnet, og med en pris på kr 2,40 pr kWh, lander regningen altså på omkring kr 500,- i døgnet - det er vel at mærke, hvis bader står tændt døgnet rundt, hvilket der nok ikke er brug for - men da det tager 3 timer at varme et spa op, med standvand, så er det en dyr fornøjelse.

Pool er knap så dyrt, og afhængig af størrelse og varme, så koster det fra 30-40 kroner i døgnet og opefter.
Vi brugte spa og pool hver dag, pool'en havde en konstant temperatur på 29 grader, spa var tændt ca 4 timer om dagen - en uge kostede kr 2.000,- i strøm.
Vær også opmærksom på, at nogen steder er vand betalt...andre steder er det ikke.

Har du nogle spørgsmål, gode ideer, råd eller andre gode adresser til at bestille sommerhus, hører vi hellere end gerne fra dig.

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.