Slip køerne løs i april - økodag landet rundt

Brugervurdering: / 21
DårligBedst 

Slip køerne løs, eller som det er kaldt rigtigt, Øko-dagen, er et hyggeligt samarbejde mellem Økologisk Landsforening i samarbejde med Thise Mejeri, Arla, Øllingegaard Mejeri, Naturmælk, Borup Mejeri, Them Ost og Osted Mejeri . Arrangementet støttes af Mælkeafgiftsfonden og Ministeriet for Fødevare, Landbrug og Fiskeri.

Samarbejdet har mundet ud i en dag sidst i april, hvor en stribe økologiske landbrug har åbent hus, og som samtidig er den dag, hvor køerne, efter en lang vinter, sættes på græs.

Som oftest danser de glade køer en vild forårsdans, i glæde over endelig at være kommet på græs igen - og børnene kan både se traktorer, fodre køer og hvad gården ellers stiller til rådighed.

Pak børnene godt ind, lav en termokande med te, og slæb lidt mad med ud på gårdene, til en hyggelig dag.

Der kan læses nærmere om arrangementet her. Økodag holdes i 2010, søndag d. 18. april og holder i økologisk mælk, kommer der ofte en notits på mælkekartonen, til at huske dig på, at det ved at være nu...
Helt generelt har vi efterhånden en stribe besøgsgårde, og flere af dem er virkelig et besøg værd. Vi kan anbefale at kigge på denne liste over besøggårde i Danmark.

Slip koen og børnene løs på øko-dagen

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.