Brugervurdering: / 0
DårligBedst 

Jeg ved, der er mange læsere der har holdt vejret hele ugen, og i kan godt slappe af...det unge græskar sidder stadig på stænglen...og det vokser.
Der er 3 billeder at vise idag - det ene er hele planten:

Et billed af hele græskarplanten

Planten er enorm, og dens lange stængler griber fast i hvad den kan få fat på. Alle de gule pletter er blomster der sidder under de store blade.
Et enkelt lille græskar er begyndt at vokse, og selvom drømmen om at sætte Danmarksrekorden, forsvandt i løbet af juni måned, så håber vi stadig at kunne nå at vokse et græskar, der okmmer over den gængse 5-7kg standard, som vi ser i butikkerne...nåejha, ligenu skal vi lige op på et kilo, men man har da lov at drømme

Her er planten set fra en anden vinkel, man kan se den spirende græskarfrugt, under bladene

Det sidste billed er helt tæt på - det er svært at få en fornemmelse af størrelsen, så næste gang vil jeg se om jeg kan finde noget at have ved siden af, så man har en ide.Græskarret er kommet meget sent til, og det er begyndt at blive koldere i luften, så nogen spirende Danmarksrekord tvivler jeg på det er - men det vigtigste overhovedet er stadig opfyldt, vi har et græskar der er befrugtet, og frugten er stadig igang med at vokse.