Brugervurdering: / 0
DårligBedst 

Giant Atlantic græskar planten har rigtig fået fat, og her i starten af september, er den endelig begyndtg at give frugt. En del af hunblomsterne bliver ikke til noget. De visner og frugten rådner. Det er lettere demoraliserende, indtil der er en frugt, der faktisk begynder at vokse...når vi nu er oppe på 4 græskar, på samme plante, så begynder man nærmere at overveje, om man skal nippe nogle af de mange hunblomster af.

Der kan klikkes på alle billederne, hvis de skal være større!

Selvom jeg allerede har brugt en del billeder af hun græskarblomster, så er får i lige ét til. Man kan virkelig se hunblomstens pollenantenner på billedet:

græskar Hunblomst set forfra græskar hunblomst set fra siden

 Planten er en slyngplante. Den snor sig hen over græsset, men får den fat i noget den kan vokse op af, så gør den også gerne det. Nedenstående er et nærbilled hvor græskarret har fået fat i en tilfældig anden plante, og et på afstand, hvor man kan se planten vokse lodret.

Græskar slynger sig omkring andre planter og vokser op ad dem Her vokser græskarplanten lodret, op af en anden plante

Sidst men ikke mindst (man holder jo gerne de mest spændene pointer til allersidst), som lovet fra sidst, billeder af 2 af græskar frugterne, med en tændstiksæske ovenpå, så man kan fornemme størrelsen. Æsken er en almindelig lille størrelse tændstiksæske.
Sjovt nok, er den mindste af de to frugter, den jeg har kendt til i længst tid. Den er så også noget mere hærget, så det kan være den har lidt modstand.

Det her er den flotteste og største af de 4 græskar på planten Det her er den næststørste frugt, den er noget mere hullet og hærget