Ansigtsmaling - til hverdag og fest

Brugervurdering: / 3
DårligBedst 

Ansigtsmaling er en børneaktivitet året rundt - men særlig til fastelavn er det et must-do.sjoge lege og aktiviteter kommer automatisk med lidt ansigtsmaling

De fleste elsker at blive malet i ansigtet, og ofte kan man se at de skifter mimik, og lever sig ind i de rolle, som de nu bliver malet som.

Nogle børn er meget generte , og ikke meget for at blive malet. Lad dem endelig være generte, og ad være med at pres. I kan eventuelt lade de voksne blive malet også, det gør det meget sjovere at alle er malede, og de løsner lidt op for dem der er meget generte.

Idag findes ansigtsblyanter der er meget lette at bruge og det er relativt nemt at gøre pænt. Nogle børn synes det er sjovt at tegne på hænderne med blyanterne, og lad dem endelig - det er sværere at stikke sig i øjet, når blyanten peger ned mod bordet.

Der kan komme rigtig sjove lege ud af at male sig. Netop fordi mange børn ændrer karakter, bare de har et par streger i ansigtet, så bliver legen som kat, tiger, krokodille, sommerfugl eller hvad amn nu har fundet på, ofte mere intens.

Vær opmærksom på, at rigtig meget af det ansigtmaling man kan købe, indeholder stoffer som du bestemt ikke har lyst til at udsætte dine børns hud for. Miljø og sundheds-ministeriet har været ude og lave en længere undersøgelser, hvor de giver nogle ret brugbare bud, på hvilke farver du skal anvende. Vi vil gerne opfordrer jer læsere til at følge deres råd, og derved støtte de firmaer, der rent faktisk gør noget for at beskytte vores børn.

RÅdene og artiklerne kan læses her.

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.