Græskarsuppe - nemt og lækkert

Brugervurdering: / 1
DårligBedst 

Græskar giver ofte en flad smag og lidt melet konsistens, derfor var vi meget overraskede da vi smagte denne hokaido suppe, der både er velsmagende og har en behagelig konsistens.
At det tilmed er nemt at lave, gør det jo ikke just dårligere.

Ingredienser:
1 hokaido græskar
2 løg
1½ liter vand
- tamari
- havsalt
- olivenolie

Pil løget og skær det i tern.
Hokaido græskarret vaskes på ydersiden, skæres over og kernerne fjernes. Skær hokaidogræskarret i mindre stykke - skallen beholdes på.
Kom vand, salt og hokaidofrugten i en gryde og sæt den til at kog.
Svits løgene let i olivenolien, når de er svitset kommes de i gryden med hokaidoengræskarret.
Hele blandingen skal stå og småkoge under låg i ca 45 minutter - herefter tages det af blusset og pureres i en blender.
Smag suppen til, med tamari og salt.

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.