Frokost i saltbøssen

Brugervurdering: / 0
DårligBedst 

Vores testfamilie besøgte caféen saltbøssen, der er tilknyttet Saltcenteret i Mariager.

Selve caféen er en lille hyggelig café, der ikke adskiller sig markant fra hvad danske attraktioner normalt disker op med...og så alligevel.

Menukortet byder på et par forskellige clubsandwiches og nogle caféburgere - derudover er der noget børnemenu, som vi gik udenom med stor omhu. Da den bestilte burger og de medfølgende clubsandwiches ankommer til bordet, udveklses alligevel anerkendene blikke, for præsentationen er altså iorden.

Kvaliteten af de råvarer der er benyttet, måden maden er stykket sammen på, efterlader ikke meget tilbage til de kritiske øjne. Bevares, der er tale om en caféburger og clubsandwich, men der er nu alligevel langt mellem danske attraktioner med bare en rimelig kvalitet af madvarer - vores review af Legoland understreger de ringe forhold.

...og så er der det med prisen. Den normale kutyme er jo, at når man er indenfor og tvunget til at benytte de faciliteter som attraktionen tilbyder, så bliver der skruet pænt på prisen - men her er det nærmest omvendt. 60-70 kroner for en ret, i høj standard, det er altså ikke kutyme, hverken indenfor eller udenfor attraktioner.

Toiletforhold: Der er tilknyttet toiletter, og puslebord til restauranten..

Børneforhold: Restauranten ligger lige ud til salthaven, hvor børnene kan vælte sig i vand og på hoppepuden.

Mad: Kvaliteten af maden er overraskende høj og var det her en lokal café ville vi helt sikkert besøge den igen.

Overordnet bedømmelse:

Fine faciliteter til børnefamilier, og god mad - det eneste der ikke helt hænger sammen med noget, er den lave pris - tak for et godt besøg.

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.