Slanke the - øg dit vægttab med kur-te

Brugervurdering: / 16
DårligBedst 

Seasalt kur-te benyttes som slanke the og giver vægttab i starten af en slankekurEfter Pernilles Q TV nævnte slanke the, er det blevet et hit blandt danske kvinder (og sandsynligvis også nogle få mænd) der gerne vil tabe sig hurtigt og let. Tanken om at kunne drikke noget te, der både er sundt og hjælper til med at holde vægten nede er flatterende, og netbutikkerne vrimler efterhånden med forskellige slags te, der giver vægttab.

 
Den berømte grønne SeaSalt te fra Pernilles Q TV:
Seasalt kur-te eller i daglig tale slanke te er en grøn te fra de blå bjerge i Kina kaldet Poo Ehr Te. Teen er en blandingste, der  består af grøn te, hvidtjørn, ginseng og Sennes.
- Grøn te er kendt for sit høje indhold af antioxidanter, der bl.a. øger forbrændingen og stofskifte.
- Hvidtjørn er kolesrerol sænkende, styrker hjertet og skulle også have positivt effekt på humøret.
- Ginseng er en af de mest kendte naturmiddel. Ginseng har flere gode egenskaber, hvor indholdet af ginsenosider, der stimulere central nervesystemet og giver et energiboost. Øget energi=øget forbrænding.
- Sennes er denne te's trumfkort. Sennes virker laxativ, eller slet og ret afførende. Virkningen indtræffer efter 10-12 timer, så sørg for at drik teen om morgenen, så du er hjemme når virkningen indtræder.
 
Den store hemmelighed ved denne te, er nok i virkeligheden den laxative effekt. Jo kortere tid der står mad i tarmen, jo færre fedt- og giftstoffer når kroppen at optage, hvilket ultimativt vil give et vægttab - som tillæg vil den reducerede optagelse af giftstoffer i tarmsystemet også føre til en sundere hud.
Det er benævnt som en kur-te, og det er nok også sådan man skal bruge den, da det også er almindelige næringsstoffer der optages i tarmen. Teen må ikke drikkes af gravide eller ammende kvinder, og børn må heller ikke drikke teen.
 
SeaSalt Te som kur-te eller slanke-te er den  mest hyppige te på nævnet. Andre slags slankete findes på nettet, men de er som oftest blot et mix af urter der påvirker kroppens forbrænding. Ofte benyttes ginseng, guarana (koffein) grøn- eller hvid te i mixen, sammen med andre urter, der enten har en gavlig effekt eller giver en god smag til drikken.
 
Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.