Brugervurdering: / 6
DårligBedst 

At lave popcorn på bål er sjovt...og en kunst. Man kan se popcornene poppe, og man kan se dem blive sorte, hvis man ikke passer på, og for en gangs skyld er popcornene nærmest slankende, da fedtindholdet er mikroskopisk, men hvordan gør man?

Vejledningen:

Hæld popcorn i den ene si, og placér den anden ovenpå, så de danner en kugle.

Bind sierne sammen, og fast for enden af en kæp, med lidt ståltråd.

Herefter er det blot at holde popcorn-maskinen ind over gløderne, til sierne er fyldt med hvide popcorn (eller sorte, hvis du er uheldig).

Husk at tilsætte salt.

Tips!

-Vær opmærksom på, at for meget varme, sætter hurtigt ild i de poppede popcorn, så brug gløder, ligesom når du laver snobrød.

-Du kan med fordel, nøjes med at hælde en lille håndfuld popcorn i sierne ad gangen, så er der mindre sandsynlighed for at de futter af.

 

Ofte kan bål blive brugt som et sjovt og måske mere levende alternativ til en grill, der måske nok mere henvender sig til den voksene del af familien (ikke at børnene ikke elsker gril). Kartofler kan tilberedes på bål, blot ved at indpakke dem i sølvpapir - og majs kan ligges i gløderne mere eller mindre som de er, altså med bladene omkring kolben som det eneste der beskytter majsene.

Er man rigtig hooked på at tilberede mad over bål, kan man få bunker af seje redskaber - hvor ét af de mest nørdede bålwebshops nok er baalteknik.dk.

Har du andre gode ideer, ellre spørgsmål til artiklen, kan du skrive på vores forum. Hvis du vil kommentere, skal du være registreret.

 

Du kan lave popcorn på bålet

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.