De 5 bedste familiestrande i Danmark

Brugervurdering: / 2
DårligBedst 

Vesterhavet og stranden er den fedeste familie attraktion om sommerenDanmark er dejlig, særligt i sommer-perioden, hvis vejret vel at mærke arter sig. Lykkedes det rent faktisk af få temperaturen over de 23 grader, er der til gengæld kun ét sted man kan holde ud at være...og nej, det er ikke i biffen.
Danmark er et land med lang kyst, og derfor har vi rigtig mange strande.
Rigtig mange af vores strande er gode og man gør meget ud af, at det er rart at komme der, men for at en strand skal være rigtig velegnet for børnefamilier, kræver det ofte både klitter til at lege i, en flad sandstrand så børnene kan spottes lang væk, lavvandet og gerne en revle de kan gå ud til og toiletfaciliteter hvis man nu skal ting, der ikke diskret kan klares under vandet.

Dog har vi her på redaktionen forsøgt at udpege hvad vi mener er de 5 fedeste danske familiestrande:

1) Dueodde

Bornholm - Danmarks solskins ø.
Bornholm er noget særligt, og de fleste danskere har været på øen, mindst én gang i deres liv.
Dueodde, der ligger helt mod syd, er en stor flot strand, der i særdelshed er kendt for de superfine og lækre sand. Sandet er det såkaldte flyvesand og anses for at være verdens fineste sand, og stranden er ikke mindre end 30 km lang. Bornholm er helt sikkert en sommer ø, og er vejret til strand, så snyd ikke jer selv for denne fantastiske og enestående strand.

Klik for at se kort over Due Odden.
 

2) Hornbæk Strand

Hornbæk er kendt for i sommerperioden, at være til for de rige, de unge og de smukke - men deres strand er i særdeleshed et sted der er til for børnefamilier.
Sandstranden er flad ud mod vandet og det bliver langsomt dybt. Børnene kan frit boltre sig mellem strandkanten og første revle, hvor vandet er både varmt og ikke særlig dybt. ængere inde mod land er der klitter og en fin lille å deler stranden i to. Bader i nede i åen, skal i huske at skylle jer i havet bagefter, da åen er overskudsvand, og derfor godt kan lugte lidt.
Står den på is, byder ishuset på hjemmelavede vafler og Hansen is, og skal man have lidt let aftensmad, kan man på havnen købe forskellige retter. Hornbæk udmærker sig iøvrigt med flere gode restauranter, hvor restauranten Søstrene Olsen bør fremhæves.

Klik for at se kort over Hornbæk strand.
 

3) Søndervig Strand

Vesterhavet står for de fleste som noget særligt. Store voldsomme bøler, og en strand der bugter sig kilometer efter kilometer. Det er det sted i Danmark, hvor besættelsen har sat sine tydeligste tegn, og man kan udforske og kravle på de enorm bunkere der ligger hele vejen op langs stranden.
Søndervig er en hyggelig lille badeby, der ligger i læ for den konstante blæst, når man kommer væk fra klitterne kommer man lige ned til et voldsomme vesterhav. Det er ofte ikke velegnet at bade i, men kan det ade sig gøre, er badeturen super fed, med bølger der ikke kan opspores lignende andre steder i landet.
Skal man have lidt at spise bagefter, byder Søndervig på flere små restauranter, dog må vi særligt anbefale den hyggelig Sandgaarden...og måske specielt deres pandekager. :)

Klik for at se kort over Søndervig strand.


4) Amager Strandpark

Amager er kendt for mange ting, og én af de mest eftertragtede ting i sommerperioden, er deres strandpark.
Parken består af en strand og en ø, og der imellem en flot lun og lækker lagune. De har hele 3 badebroer, en kæmpe parkeringsplads og 5 strandstationer, hvor toiletter, kiosk og afskylning sker fra.
Det er en aktiv strand med masse spændene aktiviteter, og befinder i jer i nærheden, er strandparken helt sikkert en ekstra køretur værd.

Klik for at se kort over Amager strandpark.


5) Vejlby Fed, Middelfart

Vejlby Fed der ligger i Middelfart er en rigtig lækker flad sandstrand. Stranden har en badebro og en legeplads tilknyttet, og vandet er dejlig lavt, så børnene uden problemer kan løbe rundt ude i vandet.
Ligesom de andre ovenstående strande, er der parkeringsplads og kiosk tilknyttet. Bliver an sulten ligger Restaurant Klinten helt ned til vandet, og byder på god og lækker sommmermad.

Klik for at se kort over Vejlby Fed.

Vesterhavet vælter ind over en bunker

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.