Øresundsakvariet - en lille hyggelig tur

Brugervurdering: / 0
DårligBedst 

Er man fra nordsjælland, eller er man på ferie i Norsjælland, og er vejret knap så godt, findes det lille hyggelige Øresundsakvarie, nede ved Helsingør Nordhavn.

Akvariet er en del af Københavns Universitets marinebiologisk laboratorie, og viser livet i Øresund på de forskellige dybder.

Selvom prisen muligvis afspejler et større akvarie, skal man ikke blive skuffet, for Øresundsakvariet er ikke særlig stort. Det er mægtig fint og vedligeholdt, men forvent ikke i kan bruge mere end 1-1½ time dernede, hvor størstedele af tiden, nok bliver i deres rørebassiner. Grundet det lille akvarie, er der heller ikke spisefaciliteter tilknyttet, så der må man ned på havnen, og finde sig noget mad...hvilket også snildtg kan lade sig gøre.

Deres online website er lidt noget rod, og siden med priser er temmelig inkonsistens - den kan findes her.

Man skal forvente at 2 børn + 2 voksne koster ca kr 155,- i entre...hvilket er lidt pebret, når man tager størrelsen på akvariet, samt det faktum at det blot er en udstillelse for et af KU's laboratorier.

Har i meget vandglade børn, så tag lidt skiftetøj med, da det at klappe en eremitkrabbe, eller trække en rødspætte i halen, hurtigt kommer til at koste våde ærmer eller våd mave. Sørger i for at være der kl 11, kl 13 eller kl 15 kan i se fiskene blive fodret. Passer det med at fiskene i rørebassinet skal fodres, foregår det ved, at børnene får mad i hænderne, og kan så give det til de dyr der svømmer rundt i bassinet.

Øresundsakvariet er et lille hyggeligt akvarie

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.