Vinterferie i DGI-byen

Brugervurdering: / 3
DårligBedst 

DGI byen byder åp mange sjove aktiviteter i vinterferien for børn DGI-byen er notorisk kendt for deres fede og meget børnevenlige svømmehal, men det er langt fra det eneste de har for børnefamilier.

I vinterferien gentager DGI deres store tilløbsstykke, nemlig en særlig uge med indendørs aktiviteter for børn og aktive familier - her kan børnene få brændt noget af den energi af, de ellers ville have brugt på at slå slå kolbøtter gennem stuen.

Fra d. 14. - 20. februar åbner byen op, med skandinaviens største hoppepude. Når aktivitetesfesten er igang, kan man passende besøge de andre haller, der bl.a. er blevte udstyretmed hockey, speedtennis, minitennis, Wii dansemåtter, elektronisk sportswall og andre energikrævende aktiviteter. Desuden er priserne på bowlingebanerne nedsat til lejligheden.

Også vandkulturhuset har lidt ekstra på plakaten i vinterferien. Med dykkedyr på bunden, deres 'gå-på-vandet'-aktivitet og kæmpe baderinge gør den i forvejen temmelig gode svømmehal endnu bedre.

Kan børnene klare sig selv, eller er de sendt hjem til bedsteforældrene, kan forældre passende stresse af i DGI-byens kurbad, der med deres forskellige sauna-temaer bestemt er et besøg værd.

Priserne er holdt i et overkommeligt leje, og man kan få sit barn ind til aktiviteterne for blot kr 50,- mens voksne koster kr 25,-.

Du kan læse på DGI's egen hjemmeside om arrangementer: Vinterferie i DGI-byen.

Og for de stressede forældre, kan vi kun anbefale at overveje DGI-byens sauna, det kan der læses om her: DGI-byens sauna.

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.