LEGO World - en hel dag fuld af kreativitet

Brugervurdering: / 1
DårligBedst 

Som vi tidligere har fortalt, ligger BellaCenteret i disse dage rammer til det årlige LEGO event, LEGO World. LEGO havde inviteret Borne-Aktiviteter.dk på besøg, et tilbud vi tog imod med kyshånd. Holdet der blev sendt afsted var 2 børn på 4 og 6, med tilhørende forældre, og hvilken succes dagen var.

Vi ankom kl 10. BellaCenteret er i øjeblikket ved at opføre deres nye Bella Sky Comwell hotel, hvilket gav en del byggerod foran og omkring centeret, men ikke noget man så noget til, på udstillingen.

Da centerets faciliteter er lavet til at håndtere mange mennesker, var kømængden og ventetiden hurtigt overstået, og vi kom hurtigt ind i selve centeret. Selve udstillingen er delt op ien masse stande, hvor de fleste stande bestod af modeller der var bygget, eventuelt med nogle af deres kæmpemodeller af deres mindre modeller, og så et bord eller tæppe hvor stort set alt de LEGO der var inde for det tema var tilstede...og tilstede i rigelige mængder.

Der var enkelte events, som LEGO-vandfaldet, hvor man kunne stå og få nogle af de 90 kubikmeter legoklodser i hovedet, hoppeborgen, danseskolen eller forhindringsbanen, hvor det var aktiviteter og sjov, og der var computerafdelingen, hvor man kunne spille nogle af LEGOs titler, på både PC, Xbox 360 og Nintendo Wii - og for de mindste gav toget Fnulle en hyggelig lille tur rundt på sin bane.

Selve udstillingen var ikke større, end at vi på de 7 timer vi brugte der kunne nå rundt og se det meste, men samtidig ar der så meget forskelligt at sjovt, at vi sagtens kunne bruge en dag ekstra derinde.

Hele udstillingen bærer præg af, at den er lavet for at børn og voksne kan bygge og bygge og bygge med Lego. Hér og dér befinder der sig små oaser, hvor bunker af Lego ligger spredt ud til fri afbenyttelse. Alle steder kan man se børn og voksne der er igang med at bygge, mens andre steder sidder trætte voksne, mens deres børn er fuldt beskæftiget af de store mængde Lego.

De to medbragte drenge, har forskellige interesser. Den mindstes hovedinteresse er tog, mens den største synes at StarWars-ting er herre fedt - og begge drenge fik deres lyster tilfredsstillet. Fnulle, Duplo og Lego City, samt nogle enorme byudstillinger med kørende toge, fyldte den mindstes dag flot ud - mens den største var på hoppeborg, legede med StarWars og checkede de nye Ninjago figurer ud. Begge drenge synes vandfaldet var super sjovt, og et afslappende bad i Lego klodser bagefter kan jo opfriske selv de mest trætte børn.

Helt generelt så fungere det rigtig godt med BellaCenteret. Til trods for at Jan Christensen, der var presseansvarlig, estimerede små 11.000 besøgende på denne torsdag, virkede udstillingen aldrig nogensinde overbefolket. Der var selvklart køer ved nogle af aktiviteterne, men de fleste steder var der god plads, og køerne blev afviklet hurtigt.

Netop kombinationen af modeludstillinger, aktiviteter og de her Lego Oaser gjorde konceptet meget stærkt. Man kunne både kigge på de meget flotte modeller fra Legos eget team, de mange modeller som gæsterne selv lavede og som blev udstillet, så kunne man benytte sig af aktiviteterne til energi og god underholdning...og både børn og voksne kunne slappe af og bygge løs med de mange forskellige slags Lego temaer, som var repræsenteret. Stemningen var aldrig overgearet, men afslappet og hyggelig, hvilket iøvrigt også gjorde at vi ikke måtte så mange børn der var poløst i gråd, som man ellers ofte møder til sådanne arrangementer.

Vores opfordring fra Børne-Aktiviteter er, at har i endnu ikke besøgt udstillingen, så benyt jer af det - for det er virkelig alle tiders koncept, og det fungere for både børn og voksne, og til Lego, tak for en super god dag - det har været en fornøjelse.

Her er vores lille galleri, fra nogle af de mange stande - klik på billederne for at gøre dem større:

her er lego worlds svar på en flot fuld størrelse bil Ninjago har gjort deres indtogt i Lego og deres flotte koncepter Der var også noget for pigerne på Legoworld. her er det en catwalk som de fine prinsesser kunne gå på
en lufthavn med fly og flere af nasas rumraketter er her bygget i Lego her er bare lagt op til leg og vild kreativitet i en af de mange bunker med legoklodser som børn kunne lege og bygge med her er den store blå legopøl der lå lige ved lego vandfaldet
dans og andre fysiske aktiviteter var der også mulighed for på legoworld her bader man i det store lego vandfald der gav en unik oplvelse på legoworld I den første hal bliver man mødt med glade børn der vælter sig i duplo og lego klodser

 

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.