Valentines day, med børnene.

Brugervurdering: / 2
DårligBedst 

Kort om Valentines day:
Sankt Valentine, eller som han hed: Sankt Valentinus, var en munk, der levede i Rom, i det 3. århundrede da Kejser Claudius den anden reagerede. På det tidspunkt var de kristne ikke just populære, og Claudius forbød at man giftede sig på kristen vis.
Ifølge savnet var forbudet fordi, gifte mænd havde mere travlt med at se konen dybt i øjnene, end med at melde sig som soldater til Claudius' hær - et problem Claudius' lov også skulle løse.

Trods dette forbud viede Sankt Valentine, i nattens mulm og mørke, de unge par - lige indtil han blev opdaget, og kastet i fængsel, hvor han sidenhen blev dømt til døden.
I sin ventetid kom nuge par om natten og lagde blomster foran Sankt Valentines dør, og han blev mere end gode venner med fængselvagtens datter.

Den dag Sankt Valentine blev hentet for at blive hængt, efterlod han et brev til pigebarnet. Brevet blev underskrevet med de legendariske ord: ...from your Valetine.

Sankt Valentines day, er d. 14 februar.

 

Valentines ting, sammen med børnene:
Selvom valentines day, ofte anses som rent pjat, eller kun for de voksne, kan man sagtens lave noget hyggeligt og sjovt,s sammen med børnene.

Ofte skal der ikke så meget til, før man har en mindre fest, og børnene vil huske det som en fantastisk dag.
Køb nogle hjerteformede chokolader, eller stykker slik, man kan få efter aftensmaden.
I kan også købe smeltechokoloade, og selv lave hjerteformet chokolader.


Har du hjerteformede metal-kageforme, kan disse bruges til at lave hjerteformede pandekager - eller du kan tage plastikformen, og bruge den til at presse hjerteformede pandekager ud af den færdige pandekage.
Alternativt, så find for en gang skyld det hjerteformede vaffelbagejern frem, og lav vafler. Opskriften er lige her:

Vafler:børn elsker også valentines day
300 g. hvedemel
½ l. mælk
3 æg
50 gr. margarine (smeltet)
3 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniliesukker
½ tsk. salt

Bland de tørre ingredienser sammen, og tilsæt stille og roligt mælk og æg. Når dagen er pisket godt sammen, tilsættes de 50 gram margarine - da margarinen er rigelig med fedtstof til dejen, behøves der ikke komme noget på vaffeljernet.

 

PS: Når børnene er lagt i seng, så husk for en gang skyld at lade vasketøj og opvask være, find æsken med voksenchokolade frem, og mind hinanden om, hvorfor det er i er sammen...

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.