Juledekoration - hygge indenfor om vinteren

Brugervurdering: / 1
DårligBedst 

Juledekorationer med børnene er hyggeligt hele decemberDet er sjovt for børnene selv at lave en juledekoration og alletiders gave at give til bedsteforældrene. Børnene synes også, det er sjovt at se, om farmors og farfars kalenderlys er brændt lige så langt ned som det der hjemme.

 

Her er en lille liste til, hvad du skal bruge til at lave en juledekoration:

 
  1. Pynt: Du har måske været forudseende og i efteråret været ude og samle bog, ellers må du købe noget pynt i en forretning. (Se i øvrigt vores artikel om indsamling af agern under efterår)
  2. Ler: Ler kan købes i de fleste supermarkeder op til jul - det skal opbevares køligt og fugtigt.
  3. Lys: Kalenderlys, et almindeligt lys eller 4 lys til en adventskrans.
 

Hvis man har flere børn, kan det måske tage overhånd med hvor mange juledekorationer, man skal have i huset, men så kan det ene barn lave en juledekoration med et kalenderlys, en anden lave en adventskrans og en tredje lave en almindelig juledekoration - ligesom bedsteforældrene sandsynligvis vil blive lykkelige for en flot juledekoration i adventsgave.

 

Et kalenderlys er jo et must at have for enhver børnefamilie i december måned. Hvordan skal man ellers på en nem og sjov måde fortælle børnene, hvor lang tid der er til jul?

 

Man kan, når man laver en adventskrans, benytte lejligheden til at fortælle om kirkeårets begyndelse og eventuelt gå i kirke.

Kommentar (0)
Skriv kommentar
Your Contact Details:
Kommentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Skriv venligst koden som du kan se i billedet.